ANKARA / ÇANKAYA - Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulu

Kas

Speedy Transition adlı etwining projesinde görev alan öğrencilerimiz belgelerini okul müdürümüz Muhsin TUFAN verdi.Öğrencilerimizi tebrik ediyor, çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

lçemiz Temel Eğitim Okullarında öğrenim gören Türk uyruklu öğrenciler ile İlçemizdeki Milletlerarası Okullar ve

Büyükelçilik Okullarında öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler arasında kültürel etkileşim, dostluk ve kardeşlik

duygularını pekiştirmek ve hoşgörü iklimine katkı sağlamak için gerçekleştireceğimiz;

Çocuk Elçiler Projesinin açılış programı icra edildi. Birçok atölye, etkinlik ve gezi faaliyetlerinin bulunduğu proje yaklaşık 4 ay sürecek.

Ara

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki okullarda öğrenim gören Türk ve yabancı uyruklu öğrenciler arasında kültürel etkileşim, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla hayata geçirilen "Çocuk Elçiler Projesi"nin tanıtımı yapıldı.Biz de okul olarak bu projenin bir paydaşı olmaktan gurur duyuyoruz.

Ekm

Okulumuzda Başkent öğretmen projesi kapsamında, iletişim becerileri konusunda Danışman Serhan ALEMDAR tarafından iletişimin ne olduğu ne olmadığı ve temel yöntemlerini içeren bir seminer yapılmıştır.Bütün öğretmenlerimizin katıldığı seminer oldukça verimli geçmiştir.Danışman öğretmenimiz Serhan ALEMDAR'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.